udvalgt

Wahoo Kickr Core hometrainer test

Indholdsfortegnelse

I denne anmeldelse kigger vi nærmere på en af de mest populære hometrainere på markedet. Kickr Core er en Direct Drive hjemmetræner i mellemklassen og er en billigere version af Wahoos Kickr.

Wahoo Kickr Core sparer ikke på funktioner og features trods den lave pris.

Hometraineren vejer 18,2 kg og af dem er 5,4 kg svinghjulet. Det er ikke den letteste hometrainer, men den er stabil og robust.

Wahoo Kickr Core leveres standard uden kassette, og du kan derfor oftest købe en valgfri kassette med til dit behov. Det kan også anbefales at købe en forhjulsblok til at få dit forhjul løftet op i niveau, samt et underlag til at ligge under hometraineren for at undgå sved, olie m.m. på gulvet. Du kan også investere i en Kickr Climb og Headwind for at få endnu mere real-life følelse med hometraineren.

En af ulemperne ved Kickr Core, frem for andre modeller, er at den er besværlig at flytte rundt på. Med sine 18,2 kilo og intet håndtag at tage fat i er det ikke den oplagte kandidat hvis du ikke har en fast plads til dit hometrainer setup, så er der bedre alternativer på markedet.

Wahoo Kickr Core er kompatibel med alle de software vi har fundet indtil videre, og er også kompatibelt med både Quick-Release i 130mm og 135mm samt Thru axle akselsystemer i 12×142 og 12x148mm.

Tekniske specifikationer

Type: Direct Drive
Dimensioner: 51 x 59 x 48 cm
Vægt: 18,2 kg
Svinghjul: 5,4 kg
Kompatibel: Quick Release + Tru-axle
Max effekt: 1800 Watt
Max stigningsprocent: 16%
Præcision: +/- 2%
Kommunikation: Bluetooth og ANT+
Kassette: Ikke standard
Kadencemåler: Indbygget
Kalibrering: Gennem app

Opsætning og kom i gang med din Wahoo Kickr Core

Hvis ikke din online eller fysiske cykelforhandler har monteret kassetten for dig så er det dét første du skal gøre. Når du har monteret kassetten skal du pille baghjulet af din cykel, og derefter montere den på hometraineren. Dernæst kan du lige køre gearene igennem og se om der er behov for at få justeret dem hurtigt, det gør ved at skrue på H og L skruen på bagskifteren.

Når cyklen er monteret på hometraineren starter du den op ved at sætte strøm til, og åbner din software til cyklingen. Her kan du tilkoble den med enten Bluetooth eller ANT+.
Det anbefales at du starter med at kalibere hometraineren med Wahoo Fitness App.

Videoen herunder gennemgår unboxing, installation og setup af Wahoo Kickr Core på engelsk.

Konklusion

Wahoo Kickr Core er en rigtig god hometrainer der byder på jævn og stabil modstand. Byggekvaliteten er super, og den er stille i drift. Hometraineren er yderst stabil når man træder til og den trådløse forbindelse fungerer bare.

Det største minus jeg har fundet med Wahoo Kickr Core er det manglende håndtag hvis ikke den skal stå fremme altid, den er ret besværlig at rykke rundt på i modsætning til andre modeller der har et håndtag.

Hvis du er på udkig efter en støjsvag og god direct-direct hometrainer med smarte funktioner er Wahoo Kickr Core et rigtig godt køb til prisen.

Find den bedste pris på Wahoo Kickr Core

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *