Om Cykelguide.dk

Et online cykelunivers for alle

Cykelguide.dk er et online cykel univers alle der er interesseret i cykling uanset dit niveau. Vi skriver test og anmeldelser af cykelgrej, artikler, guides, deltager i cykelløb, tager billeder til cykelløb som deles på vores Facebook og hjemmeside, laver forslag til cykelruter og deler alverdens tips og tricks indenfor cykling. Vores indhold er oftest henvendt til begyndere og motionister.

Cykelguide.dk er gratis for jer besøgende, men vi benytter os af reklamelinks. Det vil sige at hvis du klikker dig ind igennem vores links får vi en provision for klik og eventuelle salg.

Du kan støtte Cykelguide.dk ved at bruge vores links til forhandlere, og køb igennem vores samarbejdspartnere så vi kan fortsætte med at levere indhold til jer. Du kan også støtte os med et valgfrit beløb igennem 10er.dk her:

20230902 175954 scaled e1704272666323
Snapchat 1238565940 e1704272372129

Hvem er bag Cykelguide.dk?

Hej, jeg hedder Steffen! Jeg er 32 år gammel og jeg har mere end 15 års professionel erfaring indenfor webbranchen hvor jeg til dagligt er selvstændig. Jeg laver hjemmesider, webshops, online markedsføring og fotografere for mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Alt omkring min virksomhed kan ses på www.scweb.dk
Når man arbejder i IT-branchen er det især vigtigt at få motioneret, det har altid været en stor prioritet for mig med et stillesiddende arbejde at få rørt mig i fritiden, hvor jeg både træner på cyklen og i fitness centeret.

Cykelsporten er ikke kun en god motionsform for mig, men her tanker jeg også ny energi og får tømt hovedet efter en lang arbejdsdag.

Interessen for cykling startede i 2012 hvor jeg købte en mountainbike og blev medlem af Slagelse Mountainbike klub. Her cyklede jeg som motionist i Slagelse Lystskov og derfra blev det hurtigt en passion. De seneste par år er det landevejscykling der har fyldt mest for mig da det er mere tilgængeligt i hverdagen og her er nogle gode cykelruter hvor jeg bor. Jeg træner hele året, dog mest inde om vinteren, og deltager i udvalgte motionsløb. Forelskelsen i landevejscykling opstod da jeg valgte at leje en racercykel på en familieferie på Mallorca, her fik jeg hurtigt smag for hvad landevejscykling kan og hvor fedt det er at kunne opleve naturen og områderne på 2 hjul.

Privat er jeg kærester med Sisse, far til Emil, hundefar til Karlo og bosat på den Vestsjællandske kyst midt på Tour De France 2022 ruten.