pirelli1

Test af Pirelli P Zero Race

Indholdsfortegnelse

Pirelli P Zero Race er et af Pirellis hurtigste træningsdæk, der har øget beskyttelse mod lidt højere vægt. Det skulle efter sigende være holdbart, pålideligt og hurtigt på landevejen. 

Vi har testet Pirelli P Zero Race i 700×28 på vores landevejscykel. Læs med her og se om det er et dæk for dig til den kommende sæson på landevejen.

Specifikationer

Størrelser: 700×26, 700×28, 700×30
Vægt: 205g / 225g / 245g
TPI: 120
Rullemodstand: Lav
Punkteringsbeskyttelse: Middel

Testet setup

Vi har testet Pirelli P Zero Race i 700×28 og monteret dem på vores Bontrager Aeolus Pro 51 TLR landevejshjul med almindelig butyl slange. Dækket var ikke nemt at montere første gang, men efter et par gange blev det markant lettere. 

Dækket er rigtig behageligt at køre med på landevejen, det er tydeligt at mærke at der er godt vejgreb samtidig med at det ruller rigtig godt med lav rullemodstand. 

Konklusion

Pirelli P Zero Race er et super godt, hurtigt og solidt dæk til landevejen. Det føles hurtigt og behageligt at køre på, samtidig med at der er virkelig godt vejgreb. Dækket er et godt valg hvis du ønsker et hurtigt dæk med lav rullemodstand og god punkteringsbeskyttelse uden at gå på kompromis med vægt og fart.

Dækket er hurtigt nok til at selveste Mads Pedersen fra Lidl-Trek har kørt på det, både til løb og træning, så det er nok også hurtigt nok på landevejen til dine ambitioner.

Pris

Pirelli P Zero Race er ikke det billigste dæk på markedet, men til gengæld får du et højkvalitets dæk med både fokus på holdbarhed, vejgreb og fart.

Pirelli P Zero Race 700x26c 299 kr hos Cykelpartner

Pirelli P Zero Race 700x28c370 kr hos Cykelpartner

Pirelli P Zero Race 700x30c391 kr hos Cykelpartner

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *