rogelli

Test af Rogelli Core Vinterhandsker

Indholdsfortegnelse

Rogelli Core vinterhandsker er et godt valg til den prisbevidste landevejsrytter, der ønsker at fortsætte med at cykle på kolde vinterdage. Handskerne giver god beskyttelse mod vintervejret og de er vindtætte og vandafvisende med lange fingre. Komfortzonen for handskerne er angiveligt fra -5 grader og op til 10 graders varme. 

Design og komfort

Handskerne fås i sort (denne har vi testet) og gul til mænd, og i sort og pink til kvinder. Handskerne har et stilrent design og med påskrevet “Rogelli” på lillefingeren samt et lille R logo på remmen. 

Der er 2 mm indlæg i håndfladen, der giver bedre komfort, og udover det er handsken med silikone gripper der giver et bedre greb på styret. På tommelfingeren er der et ekstra blødt stof til at aftørre sved med fra ansigtet.

Rogelli Core vinterhandsker er lavet i et Dynashield 8000 stof, der gør dem vindtætte og vandafvisende. De er ikke specielt tykke og er rigtig behagelige at have på.

Handskerne kan bruges med touchskærme, så du kan betjene både mobil og cykelcomputer uden at tage handsken af.

Pasform

Handsken har en god pasform, der sidder tæt til hånden og kan strammes godt til med remmen omkring håndleddet. De er tynde nok til at bevægeligheden stadig er god og der er godt greb omkring styret når man kører med handsken på.

Hvis du ønsker et par budgetvenlige vinterhandsker, der er vindtætte og vandafvisende, er Rogelli Core vinterhandske et godt valg. 

Pris og tilgængelighed

Rogelli Core vinterhandsker kan købes fra 169 kr hos Cykelgear.dk, afhængig af design og model svinger prisen en lille smule.

Kan købes hos Cykelgear her.

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *