chaincleaner

Morgan Blue Chain Cleaner

Indholdsfortegnelse

En ren kæde holder længere, giver mere gnidningsfrie gearskifte, bedre ydeevne, kører bedre og så ser det bare bedre ud med en skinnende ren kæde end en beskidt kæde. For at holde din drivlinje ren får du brug for en god kæderenser, og her kommer Morgan Blue Chain Cleaner ind i billedet.

Morgan Blue Chain Cleaner er et rense- og affedtningsmiddel til cykelkæder og gear, der kommer i både en 1 liters flaske med forstøver og en 5 liters dunk til genopfyldning.

I denne test har jeg både affedtet helt nye dele, samt renset en virkelig beskidt kæde der havde kørt en god del kilometer uden at se nærheden af hverken et rensemiddel eller rent vand.

Sådan bruger du Morgan Blue Chain Cleaner

Det er ret let at bruge en Morgan Blue Chain Cleaner. Det eneste du skal gøre er at sprøjte produktet på, vente 5-10 minutter og skylle efter med varmt vand og derefter tørre grundigt efter.

Husk dog at stå et godt ventileret sted, det er skrappe sager for dig at indånde.

Konklusion

Hvis du vil have en effektiv kæde rens- og affedtningsmiddel der bare virker så kan jeg kun anbefale at købe Morgan Blue Chain Cleaner. Det er både hurtigtvirkende og meget effektivt.
Billederne viser tydeligt hvor effektivt den er, og den er også meget nem at bruge på cyklen når du skal have renset kæden.

Morgan Blue Chain Cleaner er lavet med fokus på at være effektiv, og knap så meget miljøet i tankerne. I en 2024-tid kunne man måske godt have lidt mere bæredygtighed med i tankerne, men så havde produktet nok ikke været ligeså effektivt.

Find den bedste pris på Morgan Blue Chain Cleaner

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *