handsker-udvalgt

IL Biondo Neopren Cykelhandske

Indholdsfortegnelse

Vi har i denne test fat i et par kvalitets vinterhandsker fra danske Campione. Handskerne er et par neopren cykelhandsker til brug i forår/efterår og i den milde del af vinteren. De er fra mærket IL Biondo som er udvalgt og designet af Rolf Sørensen.

Design og funktioner

IL Biondo neopren handskerne er lavet i et super elastisk neopren materiale, der isolerer varmen ved regn. De har anti-slip mønster indvendigt og er med touch-screen funktion på både pege og tommelfinger.

Handsken er lavet i et race-fit og det isolerende materiale i handsken gør at handskerne holder på din naturlige varme fra kroppen, så du bibeholder varmen på hænderne, men stadig ikke overopheder når du tonser igennem. Handskens materiale er vind og vandafvisende, så den er alsidig til det danske vejr.

På hver tommelfinger er der et nose/sweat wipe stykke samt er der på pege og tommelfinger touch screen funktion så du stadig kan bruge din telefon eller cykelcomputer med handsken på.

Campione og IL Biondo

Campione er en dansk virksomhed, der sælger cykeltøj. De ejer mærkerne Astral og IL Biondo samt designer og leverer teamtøj til klubber og virksomheder. IL Biondo er high end kvalitets cykeltøj udvalgt og designet af Rolf Sørensen, der repræsenterer hans mest karakteriske træk – passionen og mentaliteten som en road warrior

Konklusion

IL Biondo neopren handskerne fungerer virkelig godt til det danske vejr, jeg har testet handskerne både i plusgrader og minusgrader henover vinteren samt i regnvejr hvor de har været helt igennem fantastiske at køre med.

Handskerne har en god pasform, de sidder tæt om hånden og giver god bevægelighed samt føling med styret. Det er dejligt man ikke behøver tage handskerne af hvis man skal ordne noget med cykel computeren eller telefonen.

Jeg har vasket handskerne to gange og det er ikke til at se slid efter vask, og touch funktion samt nose/sweat wipe virker stadig efter hensigten efter de er blevet vasket.

IL Biondo neopren handskerne er blevet mine favorit handsker til vinterkørsel og når temperaturen ikke når alt for højt op.  

Her kan du købe IL Biondo neoprenhandsker

Handskerne kan købes direkte hos Campione, de koster normalt 399 kr. men er i øjeblikket på tilbud til 299,25 kr.

Køb dine IL Biondo neoprenhandsker her

logo campione

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *