udvalgt-stromper

IL Biondo Merinould Cykelstrømper

Indholdsfortegnelse

Vi har i denne test fat i et par merinould cykelstrømper fra danske Campione. Strømperne til brug i både koldt og varmt vejr, da merinoulden regulerer kropstemperaturen, har en virkelig god svedtransporterende evne og holder langt bedre på varmen end andre materialer. De er fra mærket IL Biondo som er udvalgt og designet af Rolf Sørensen.

Design og funktioner

IL Biondo merinould cykelstrømper er i sort design med hvidt logo over tæerne. De er i “pro-længde”, altså med længere skaft. Der er blød frotte på tæerne, hæl og under foden samt ribstrik midt på foden for en tætsiddende pasform.

Strømperne er lavet i hele 44% merinould, og når man modtager strømperne, vil de være store i størrelsen, men efter første uldvask krymper de til den rigtige størrelse og pasform.

Konklusion

Der er slet ingen tvivl om, at der her er tale om et par kvalitets strømper i noget rigtig lækkert materiale. Jeg har cyklet med strømperne i den kolde tid, og her har de været helt sublime til at holde varmen og samtidig transporteres sveden væk rigtig effektivt.

De sidder utroligt godt på fødderne og man føler nærmest ikke, man har strømperne på. Personligt er jeg meget begejstret for de her merinould strømper fra IL Biondo.

Her kan du købe Il Biondo Merinould Cykelstrømper

Strømperne kan købes direkte hos Campione, de koster normalt 159 kr. pr. par men er i øjeblikket på tilbud til kun 119,25 kr.

Køb dine Il Biondo Merinould Cykelstrømper her

logo campione

Campione og IL Biondo

Campione er en dansk virksomhed, der sælger cykeltøj. De ejer mærkerne Astral og IL Biondo samt designer og leverer teamtøj til klubber og virksomheder. IL Biondo er high end kvalitets cykeltøj udvalgt og designet af Rolf Sørensen, der repræsenterer hans mest karakteriske træk – passionen og mentaliteten som en road warrior

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *