udvalgt-hjelmhue

IL Biondo hjelmhue

Indholdsfortegnelse

En god hjelmhue er svær at undvære når man cykler i lave temperature. Hjelmhuen hjælper dig med at holde varmen på hovedet. Vi har i denne test fat i en hjelmhue fra danske Campione der er lavet i et fleksibelt og strækbart materiale. Hjelmhuen er fra mærket IL Biondo som er udvalgt og designet af Rolf Sørensen.

Design og funktioner

IL Biondo hjelm huen er en letvægts hue der holder hovedet varmt under hjelmen. Den er lavet i et fleksibelt og strækbart termo materiale med ekstra isolation på fronten, der beskytter din pande mod kulde og vind.

Huen er lavet med flade syninger for at øge komforten, og er i et hurtigttørrende materiale. Pasformen er stram og den sidder rigtig godt under hjelmen.

Konklusion

Før jeg modtog min hjelmhue fra IL Biondo, havde jeg en hjelmhue uden beskyttelse i panden, og det var tydeligt at mærke forskel da jeg kørte min første tur med denne hue. Huen sidder rigtig godt og beskytter hovedet mod både kulde og vind, og specielt i panden synes jeg at kunne mærke en kæmpe forskel.

Hjelmhuen er et must have i de kolde måneder, og her er IL Biondo et rigtig bud på din næste hue.

Her kan du købe Il Biondo hjelmhue

Hjelmhuen kan købes direkte fra danske Campione. Den koster normalt 199 kr. men er pt. på tilbud til 149,25 kr.

Køb din IL Biondo Hjelmhue her

logo campione

Campione og IL Biondo

Campione er en dansk virksomhed, der sælger cykeltøj. De ejer mærkerne Astral og IL Biondo samt designer og leverer teamtøj til klubber og virksomheder. IL Biondo er high end kvalitets cykeltøj udvalgt og designet af Rolf Sørensen, der repræsenterer hans mest karakteriske træk – passionen og mentaliteten som en road warrior

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *