udvalgt-halsedisse

IL Biondo Halsedisse

Indholdsfortegnelse

En halsedisse er svær at undvære når temperaturen begynder at falde og hvis du er på udkig efter en kvalitets halsedisse er denne fra Danske Campione måske et godt bud på dit næste køb. Halsedissen er af mærket IL Biondo som er udvalgt og designet af Rolf Sørensen.

Design og funktioner

IL Biondo halsedissen er lavet i et hurtigttørrende termo-materiale med flade syninger. Halsedissen beskytter både hals, mund og næse mod kulde og giver god komfort på cykelturen. Halsedissen er i one-size og har en rigtig og pasform.

Halsedissen er med ventilationshuller ved munden for bedre åndbarhed, og halsedissen er anbefalet til brug både i forår, efterår og vinter.

Campione og IL Biondo

Campione er en dansk virksomhed, der sælger cykeltøj. De ejer mærkerne Astral og IL Biondo samt designer og leverer teamtøj til klubber og virksomheder. IL Biondo er high end kvalitets cykeltøj udvalgt og designet af Rolf Sørensen, der repræsenterer hans mest karakteriske træk – passionen og mentaliteten som en road warrior

Konklusion

IL Biondo halsedissen er klart mere lækker end de mest gængse halsedisser som jeg har prøvet og testet. Materialet er af virkelig høj kvalitet, og hurtigtørrende. Ventilationshullerne foran munden virker perfekt efter hensigten.

Jeg har testet halsedissen både i plusgrader og heftige minusgrader i vinteren hvor den har givet stor glæde og komfort på turen uanset temperaturen. Her er virkelig tale om et lækkert og gennemført produkt som kun kan anbefales.

Her kan du købe IL Biondo halsedissen

Halsedissen kan købes direkte hos Campione, den koster normalt 199 kr. men er i øjeblikket på tilbud til 149,25 kr.

Køb din IL Biondo halsedisse her

logo campione

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *