varia

Garmin Varia RVR315

Indholdsfortegnelse

I forlængelse af artiklen om Bontrager Flare RT artiklen om sikkerhed på cyklen, er det i denne test Garmin Varia RVR315 radar vi tager et nærmere kig på.

Garmin Varia RVR315 er en smart radar til montering på cyklen, der kan fortælle dig når et køretøj nærmer sig bagfra, helt op til 140 meter væk. 

Hvad er der i kassen?

Garmin Varia RVR315
Monteringssæt
USB opladningskabel
Vejledning

Specifikationer

Mål: 40 mm x 72 mm x 20 mm
Vægt: 51g
Batteri levetid: 7 timer
ANT+: Ja
BLE: Ja
Vandtæthedsklasse: IPX7

Design og funktioner

Garmin RVR315 er en simpel matsort plastik-enhed til montering bag på cyklen. Den har en enkelt knap i toppen til at tænde og slukke, samt er der en lille diode på siden hvor du kan se når du tænder og slukker enheden.

Det er nemt at montere radaren på din cykel, du skal blot bruge det beslag der passer til din sadelpind og montere RVR315 ved at dreje den ind i holderen. Det tager under et par minutter, så det er også nemt at rykke radaren fra cykel til cykel.

Når du bruger en kompatibel Garmin Edge enhed er det nemt at parre den med din nye radar, du skal blot tænde radaren og søge efter enheder på din Edge computer og derefter vælge radaren så er den parret og klar til brug.

Når først den er parret til din Garmin Edge computer så skal du blot huske at oplade din radar samt at tænde den når du skal ud og køre, her vil skærmen lyse op i begge sider og en prik i højre side vil indikere at der er et køretøj der nærmer sig bagfra. Derudover får du et bip der også fortæller dig det.

Garmin Varia RVR315 er kompatibel med Garmin Edge 1000, Garmin Edge 1030, Garmin Edge 1030 Plus., Garmin Edge 130, Garmin Edge 25, Garmin Edge 520, Garmin Edge 520 Plus., Garmin Edge 810, Garmin Edge 820, Garmin Edge 830, Garmin Edge Explore., Garmin Edge Explore 1000, Garmin Edge Explore 820 og mange Fenix Ure, D2 Delta, mange Forerunner og mange Vivoactive ure.

Du kan tilpasse mængden af advarsler, og lyde i menu indstillingerne for din Garmin Varia RVR315 radar.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at det jeg er gladest for på alle mine cykelture og som bruges på tværs af alle mine cykler, det er min Garmin Varia radar. Det giver så meget tryghed, når man kører på landevejene, at man får en advarsel, når der kommer en bil bagfra. Med de 140 meters rækkevidde på radaren har man massere tid til at nå at trække ind og forberede sig på at blive overhalet.

RVR315 radaren er til landevejs-motionister og pendlere der kører, hvor man møder andre køretøjer. Jeg kan kun anbefale at købe og montere en Garmin radar hvis du kører hvor der også er trafik, det gør det hele meget mere sikkert for dig.

Her finder du den bedste pris på Garmin Varia RVR315 radar

Billeder

Skrevet af
Steffen Christensen

www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *